Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

Alkuperäinen perfo

Sulkeminen

Järjestys työpaikalla, työkalujen nopea saatavuus ja selkeä sijoittelu ovat välttämättömiä tehokkaalle ja taloudelliselle työskentelylle - ja bott perfolle tämä on alusta asti itsestäänselvyys. lisää

Järjestyksen standardisointi ja 5S-menetelmän mukainen toiminta.

On todella hienoa, että on olemassa bott perfo monipuolinen sovellus jokaiseen työpisteeseen. Tämä tuote tarjoaa parhaat mahdollisuudet standardisointiin. perfo mahdollistaa väriohjausjärjestelmien tai siluettikuvien ja merkintöjen käytön, mikä edesauttaa luodun standardin ylläpitämistä.

Katso tuoteluettelo onlineKatso tuoteluettelo online Lataa tuoteluetteloLataa tuoteluettelo

perfo käytössä

Sulkeminen

Järjestys työpaikalla, työkalujen nopea saatavuus ja selkeä sijoittelu ovat välttämättömiä tehokkaalle ja taloudelliselle työskentelylle - ja bott-perfolle tämä on alusta asti itsestäänselvyys. lisää

Luotettava joka tilanteessa.

Ammattimainen työskentely merkitsee sitä, että "jokainen kädenliike on oikea" kriittisissä tilanteissa. Juuri vaikeissa työvaiheissa on tärkeää, että kaikki ympäristössä tukee toimintaa. Tällaisissa tilanteissa perfo takaa luotettavuuden ja turvallisuuden.

bott-perfo on tarjolla monipuolisina sovelluksina kaikkiin tuotannon työpisteisiin. Sillä mikään ei edistä työntekoa paremmin, kuin totuttu, yhtenäinen ja ennakoitavissa oleva ympäristö.