Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

bott vario - ajoneuvokaluste- ja varustejärjestelmä

Sulkeminen

Huolto- ja asennustyöt ovat yksi jännittävimmistä työaloista. Jokainen päivä tuo mukanaan yllätyksiä. lisää

Ne edellyttävät luovuutta ja ammatillisuutta tehtävien suorittamisessa. Jotta voi olla hyvin varustautunut kaikkien mahdollisuuksien varalta, on aina pidettävä mukana oikeat työkalut, tarkoituksen mukaiset materiaalit ja välttämättömät varaosat. Lyhyesti sanottuna - laitteiston pitää olla kunnossa!

bott vario tarjoaa tähän ainutlaatuisen modulaarisuutensa ansiosta tehokkaan ratkaisun. Luotettavien toimintojensa ja erinomaisen käyttömukavuutensa ansiosta tämä tuotejärjestelmä hyödyttää käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Ominaisuudet, jotka huoltoajoneuvosi tarvitsee suorituakseen erinomaisesti eri tehtävissään.

Katso tuoteluettelo onlineKatso tuoteluettelo online Lataa tuoteluetteloLataa tuoteluettelo

Matkustajien turvallisuus ja kuormien luotettava kiinnitys

Sulkeminen

bott suorittaa yhteistyössä autoteollisuuden, TÜV:n ja muiden riippumattomien tarkastuslaitosten kanssa säännöllisiä törmäystestejä uusimpien määräysten mukaisesti. Riippumattomat asiantuntijat tarkistavat jatkuvasti uudelleen turvallisuuskysymykset.

Modulaarisuus

Sulkeminen

bott vario luo rakenneosien ainutlaatuisella modulaarisuudella ja teknisillä ominaisuuksilla täydellisen perustanajoneuvokalusteille ja -varusteille, jotka on tarkkaan suunniteltu vaatimuksia vastaaviksi.

Tehokkuuden lisääminen

Sulkeminen

Selkeys ja järjestys varmistavat eri työvaiheiden tehokkuuden. Hakuajat ja kuljetusvauriot vähenevät merkittävästi.

Joustavuutta ja liikkuvuutta paikan päällä

Sulkeminen

Irrotettavat järjestelmäyksiköt lisäävät huoltotöiden joustavuutta paikan päällä. Käytön jälkeen ne voi sijoittaa nopeasti takaisin pidikkeisiinsä ja säilyvät siten varmasti.

Parasta mahdollista kestävyyttä pienellä ominaispainolla

Sulkeminen

Älykäs materiaalien yhdistelmä erittäin kestävästä teräspellistä ja anodisoidusta alumiinista sekä modernit liitäntä- ja valmistustekniikat takaavat parhaan mahdollisen vakauden, kestävyyden ja pitkäikäisyyden pienellä ominaispainolla. Tämä varmistaa turvallisuuden lisäksi tarkat ajo-ominaisuudet ja vähäisen polttoaineen kulutuksen.

Henkilöiden ja varusteiden suojaus

Sulkeminen

Pintojen, reunojen ja kulmien huolellinen työstö ja laadukas viimeistely takaavat erinomaisen työturvallisuuden ja suojaavat kuormia.

Imagohyöty

Sulkeminen

Hyvin järjestetty liikkuva huoltoyksikkö antaa erinomaisen vaikutelman. bott vario kertoo sen lisäksi ammattimaisuudesta ja arvostuksesta.

Ajoneuvokalusteet ja -varusteet maksavat itsensä lyhyessä ajassa takaisin

Sulkeminen

Ajoneuvokalusteet ja -varusteet maksavat itsensä lyhyessä ajassa takaisin. Moduulijärjestelmä mahdollistaa niiden muuttamisen, täydentämisen ja uudelleen yhdistelemisen koska tahansa.