at bott

at bott

Neuvonta ja suunnittelu

Sulkeminen

bott-asiantuntijat kehittävät sinulle sopivan, yksilöllisen ratkaisun lisää

Tehokas tilankäyttö, tukevuus, pitkä käyttöikä, turvallisuus ja kevyt omapaino ovat ensiarvoisen tärkeitä tekijöitä ajoneuvokalusteiden ja -varusteiden valinnassa. Mutta näistä ominaisuuksista on eniten hyötyä vasta, kun niiden yhteensopivuus on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Turvallisuus alkaa siitä, että harkitaan, mihin ajoneuvossa kannattaa sijoittaa eripainoiset kuormat. Tehokas tilankäyttö edellyttää tietämystä siitä, kuinka usein eri materiaaleja ja työkaluja käytetään. Optimaalisten ratkaisujen löytäminen toimiala- ja asiakaskohtaisille tarpeille on mahdollista, kun ne otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheen alussa.

bott vario on rakenneosien ainutlaatuisen modulaarisuuden ja teknisten ominaisuuksiensa ansiosta täydellinen ajoneuvokalusteille perusta ja -varusteille, jotka on tarkkaan suunniteltu vaatimuksianne vastaaviksi. bott yrityksen huoltokumppanit ja asiantuntijat kehittävät niistä teille sopivan, yksilöllisen ratkaisun. Keskustelujemme ja yksityiskohtaisen tarveanalyysin pohjalta visualisoimme teille tarjoukset suunnitteluohjelmistoilla, 3D-piirustuksina, usein suoraan paikan päällä. Jo neuvottelujen alussa voitte nähdä ensimmäiset hahmotelmat malliajoneuvon avulla.

Esittelyajoneuvot

Sulkeminen

Koe bott vario livenä suoraan paikan päällä tai messuilla ja tapahtumissa lisää

bott tarjoaa yksilöllistä neuvontaa ja tekee tarveanalyysin paikan päällä sekä antaa tietoja omaan toimialaasi sovellettavista joustavista mahdollisuuksista. Halutessasi bott esittelee paikan päällä ammattimaisesti varustellun esittelyajoneuvon. Sen avulla voit ideoida, miten ajoneuvosi varustetaan yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti. Voit itse vakuuttua bott vario ajoneuvokalusteiden ja -varusteiden korkeasta laadusta ja monipuolisista käyttömahdollisuuksista. Tarkan analyysin ja ajoneuvosi kalusteille ja varusteille asettamiesi vaatimusten käsittelyn jälkeen sinulle laaditaan yksityiskohtainen tarjous CAD-piirustuksilla.

bott yrityksen ajoneuvokantaan kuuluvat varustellut esittelyajoneuvot. Luovutamme ne mielellämme käyttöön messuille ja muihin tapahtumiin.

Yhteyshenkilö:

Sarah Veihl
07971 / 251-200
sarah.veihl@bott.de

Ramona Götz
07971 / 251-191
ramona.goetz@bott.de

Tätä ajoneuvokantaa laajennetaan ja vaihdetaan jatkuvasti. Sen vuoksi esittelyajoneuvoja on myös aika ajoin myynnissä.

Myynnin yhteyshenkilö:

Peter Weidner
07971 / 251-179
peter.weidner@bott.de

Sertifioitu asennus

Sulkeminen

Ammattimainen asennus ajoneuvon laitteet on oman turvallisuuden ratkaiseva lisää

 

Jokainen sisäänrakennettu komponentti bott vario on osoittautunut eri turvallisuustestit ja täyttää vaativa suuntaviivat ECE R44.

Professional asentamisen ajoneuvon laitteiden ensiarvoisen tärkeää on myös - se tulee liikenneturvallisuutta! Koulutettu pul kokoonpano asiantuntijat varmistaa ammattimainen asennus bottl vario autossa kohti sertifikaatti.

Ajoneuvojen lisävarusteet

Sulkeminen

Bottilla on tarjolla ajoneuvosi edustavuuden parantamiseen perusjärjestelmien lisäksi monia tehokkaita ja käytännöllisiä lisävarusteita lisää

 

bottilta saat kaikki tarvitsemasi yhdestä paikasta!

Asiantuntevien ratkaisujen avulla voit varmistaa ja suojata kuormasi määräysten mukaisesti. Lisäksi on tarjolla: Ajoneuvojen teippauksia, kattotelineitä ja tikasjärjestelmiä, ajoramppeja, varoitusmerkintöjä ja valaisimia, lavarakenteita, työkalujen säilytysjärjestelmiä, taitettavia työtasoja ja paljon muuta. Näin ajoneuvosi on vain lyhyen varustelu- ja seisokkiajan jälkeen täydellisesti varusteltuna käyttövalmis.

Asiantuntemusta lähelläsi

Sulkeminen

Asiantuntemusta ja turvallisuutta lähelläsi lisää

Huoltokumppaniverkoston ensisijainen tehtävä on tehokas neuvonta, asiantunteva suunnittelu ja sertifioitu asennus. Huoltokumppani myös noutaa ajoneuvonne ja palauttaa valmiiksi varustellun huoltoajoneuvon.

Takuu

Sulkeminen

Investointienne turvaaminen lisää

bott myöntää bott-huoltopalvelun tai sertifioidun huoltokumppanin asentamille ajoneuvokalusteille ja -varusteille 3 vuoden takuun.

bott-huoltokumppani takaa koulutettujen asentajien ja bott-sertifikaatin avulla ajoneuvokalusteidenne ja -varusteidenne asiantuntevan asennuksen ja takuun.