Mitkään vaatimukset eivät ole liian vaikeita meille

Jokainen voi tehdä standardia - Me voimme myös tehdä poikkeuksellista. Riippumatta siitä, mitä erityisvaatimuksia yrityksesi asettaa hyötyajoneuvosi ajoneuvovarusteille: kehitämme mielellämme sinulle räätälöidyn ja joustavan päällirakenneratkaisun ja annamme sinulle selkeitä ja asiantuntevia neuvoja sopivista kuormanrajoitusvaihtoehdoista.

Yksi ammattimainen järjestelmä - loputtomat mahdollisuudet päällirakenteelle

Meillä on laaja kokemus erikoisrakenteista monenlaisilla moottoriurheilualueilla, maastopyöräilyssä ja monissa muissa epätavallisissa järjestelyissä. Etsitpä sitten yksinkertaista pakettiauton hyllyä tai räätälöityä yritysratkaisua, me tuemme sinua projektissasi, määritämme ihanteelliset laitteet kanssasi ja valmistamme räätälöidyn tarjouksen.

Voimme suunnitella erityiset korityöt kanssasi. Tarjoamme kattavia neuvoja ja kehitämme sinulle parhaan ratkaisun, jonka avulla voit keskittyä työhösi ja tehdä sen tehokkaasti. Keskitymme asiakkaiden vaatimuksiin. Tarvittaessa voimme valmistaa erikoisosia laitteidesi säilyttämiseksi turvallisesti ajoneuvosi sisällä, helposti saatavilla olevalla tavalla. Voimme konfiguroida kaapit, työtasot ja säilytysjärjestelmät tarpeidesi mukaan.

Hyvin suunniteltu pienimpään yksityiskohtaan asti

Yhteydenotto

Haluaisitko lisätietoa, neuvoa tai yhteydenoton autokalustuksesta? Me autamme mielellämme!


Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Kertokaa yrityksenne nimi kiitos

Kertokaa nimenne kiitos

Kertokaa sukunimenne kiitos

Kertokaa katuosoitteenne kiitos

Kertokaa portinumeronne kiitos

Kertokaa paikkakuntanne kiitos

Kertokaa sähköpostiosoitteenne kiitos

0/1000

Invalid Input

Vahvistakaa suostumuslomake, kiitos

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input