Ratkaisut avolava kuorma-autoihin sekä avolavakoreihin

Haasteena avoimen kuormatilan autoja ajavilla on kuorman ja tarvikkaieden turvallinen säilytys. Näissä tapauksissa bottTainer on erinomainen ratkaisu. Korkealaatuinen kuljetuslaatikko organisoi säilytystilan täydellisesti. Avolavalaatikko takaa selkeän järjestyksen työkaluille, koneille ja tarvikkeille. Sopii sekä single cab, että double cab ajoneuvoihin.

 

Kaikki selkeästi järjestettynä

Tukevasti valmistettu runko tekee laatikosta erittäin vakaan. bott valmistaa säilytyslaatikoiden sivut ja pohjan tukevasta sinkitystä teräslevystä, kulmat ja nurkat ovat lisävahvistettu. Säilytyslaatikon sisus säilyy kuivana ja on roiskevesisuojattu. Säilytyslaatikko on turvallisesti lukittu tuplalukituksella. Sopiva versio BottTainer laatikosta on saatavilla sekä pick up-, että avolava-autoihin. Se on täydellinen suuri säilytyslaatikko avolavalle.

bott tarjoaa käytännölliset kuormansidonta varusteet avolava-autoon. Irtonaiset esineet saadaan kuljetettua paljon turvallisemmin ja tehokkaammin avolavalla, kuin perinteisellä verkkosidonnalla. Me olemme kehittäneet ilmaa läpäisevän ja silti erittäin kestävän peitteen avolavalle, turvataksemmesoran ja puutarhajätteiden kuljetuksen.

Se pitää paikallaan pienet ja kevyet esineet lavalla jopa kovassa myrskyssä tai kovassa jarrutuksessa. Toinen etu bott peitteessä on että et näe ulkopuolelta mitä sen alla on, suojaten näin tehokkaasti varkailta.

Hyvin suunniteltu pienimpään yksityiskohtaan

Lattian alusmoduuli tarjoaa runsaasti säilytystilaa pick up autojen lavalla, jotka on kalustettu ammattilaisille. Suuret vetolaatikot täydellä ulostulolla tarjoavat ergonomisen saatavuuden tarvikkeille, sinun ei tarvitse nähdä vaivaa saadaksesi tuotteet lavalta. Kitos täydellisen kokoonpanon, pystyt pitämään tarvikkeet järjestyksessä ja organisoituna pienessä tilassa lavakatteen kanssa tai ilman. 

 Isot tarvikkeet saadaan sidottua lattian alusmoduulin päälle. Tukevassa vanerikannessa on liukumaton pinta. Siihen pystytään kiinnittämään lisävarusteita, kuten esimerkiksi sidontakisj´koja, hyllyköitä ja vetolavetti. bott lattianlausmoduuli voidaan varustaa vetolaatokoilla, euroboxeilla tai hyllyillä. Monipuoliset vetolaatikoiden jakajasarjat luovat järjestyksen vetolaatikoihin.

Yhteydenotto

Haluaisitko lisätietoa, neuvoa tai yhteydenoton autokalustuksesta? Me autamme mielellämme!Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Kertokaa yrityksenne nimi kiitos

Kertokaa nimenne kiitos

Kertokaa sukunimenne kiitos

Kertokaa katuosoitteenne kiitos

Kertokaa portinumeronne kiitos

Kertokaa paikkakuntanne kiitos

Kertokaa sähköpostiosoitteenne kiitos

0/1000

Invalid Input

Vahvistakaa suostumuslomake, kiitos

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Vahvistakaa Captcha