Kompaktit jakeluautot

Pienet ajoneuvot ova ihanteellisia kaupunkiliikenteessä. Minibussien tai keskisuurten hyötyajoneuvojen kompakti koko tekee niistä täydellisiä kaupunkiajeluun, ne ovat helppoja hallita ja vaativat vähän pysäköintitilaa. Huolimatta pienestä koosta, pienet ja kevyet hyötyajoneuvot tarjoavat tilavan säilytystilan ja mitä parhaimman turvallisuuden. Soveltuva autokalustus on elintärkeä näissä tapauksissa.

Keskisuuret hyötyajoneuvot tarjoavat reilusti tavaratilaa ja mahdollistaa nopean ja tehokkaan tavaran ulospurkamisen urbaanissa ympäristössä. Matala polttoaineen kulutus ja riittävä tavaratila, muuttaa pienen pakettiauton joustavaksi partneriksi ammattilaisille tai asiakaspalveluyhtiöille.

Koska nämä keskisuuret hyötyajoneuvot ovat suunniteltu kaupalliseen käyttöön, jopa 3,5t kantavuudella, ne lasketaan henkilöautoiksi ja niitä saa ajaa B ajokortilla. Lisäksi keskikokoiset pakettiautot ovat ympäristöystävällisiä koska polttoaineen kulutus on verrattavissa henkilöautoihin.

Näytä todellista tyyliä

Urakoitsijoille keskikokoiset pakettiautot ovat todella houkuttelava vaihtoehto, hinnan ja taloudellisuuden vuoksi. He jotka näkevät autojen vertailun vaivan löytävät varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon. Sähköautojen määränlisääntyessä koko ajan, tulee sähköisyys myös keskisuurien pakettiautojen vaihtoehdoiksi koko ajan enemmän. Me tarjoamme täydellisesti sopivan bott vario3 autokalustuksen kaikkiin suosittuihin malleihin.

Tarpeen mukaan me voimme laajentaa säilytystilaa käyttämällä lattianalusjärjestelmää. Valelattia laajentaa järjestelmää vetolaatikoilla, jotka ovat helposti ja ergonomisesti käytettävissä auton ulkopuolelta oviaukoista. Kuormatilapaneelit suojaavat autoasi ja ylläpitää pitkän ajan arvoa. Integroidut sidontakiskot sivuseinissä mahdollistaa monipuoliste kuormansidonta vaihtoehdot.

Katso katalogistamme kalustevaihtoehdot autoosi.

bott vario3 autokalusteet kolaritestataan säännöllisesti. Voitte olla varmoja, että kaikki pysyy paikoillaan jopa kolarin sattuessa. Meidän autokalusteet täyttävät tarpeelliset vaatimukset kuorman sidontaan.

Meidän koulutetut ja certifioidut experttimme kasaavat ja asentavat autokalusteemme pakettiauton runkoon. Keskipakoisvoima joka vaikuttaa kovissa jarrutuksissa ja kolarissa, jakautuu tasaisesti eikä aihauta vahinkoja. Kaikki tavarat pysyvät paikoillaan ja ovat otettavissa jopa maksimi kuormauksessa. Meidän kalusteemme ovat valmistettu alumiinista joissa on muivisia osia. Tämä takaa erittäin kevyen omapainon ja maksimi lujuuden.

Pyydä tarjous varustelusta paikalliselta bott jälleenmyyjältäsi.

Osto omaksi vai leasing palvelu

Me suunnittelemme ja toteutamme teidän bott vario3 autokalustuksen, erityisesti teidän tarpeiden mukaan. Mukaan lukien vaömiiksi mietityn ja tehokkaan asennuspalvelun. Me huolehdimme autokalustuksen hankinnan joka askeleesta tehden prosessin mahdollisimman helpoksi teille. Riippumatta siitä rahoitatteko pakettuautn itse tai ette, me olemme partnerinne koko prosessin loppuun.

Autokalusteemme maksaa itsensä takaisin käyttöikänsä aikana. Te päätätte haluatteko ostaa vai liisata kalusteet, autokalustus pystytään integroimaan osaksi auton leasing- tai osamaksusopimusta. Me teemme paperityöt puolestanne mielellämme, jolloin homma hoituu teille helposti ja vaivatta.

Kysy lisää

Haluatteko lisätietoja, neuvoa tai takaisinsoiton koskien autokalusteita? Autamme mielellämme!


Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Kertokaa yrityksenne nimi kiitos

Kertokaa nimenne kiitos

Kertokaa sukunimenne kiitos

Kertokaa katuosoitteenne kiitos

Kertokaa portinumeronne kiitos

Kertokaa paikkakuntanne kiitos

Kertokaa sähköpostiosoitteenne kiitos

0/1000

Invalid Input

Vahvistakaa suostumuslomake, kiitos

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input