Pientarvikkeet täydellisesti järjestettynä

bottBox on palkittu innovaatio Bottilta: se järjestää pienet osat ja helpottaa niiden käytännöllistä käyttöä. bott kehitti tämän tuotteen käytettäväksi teollisuudessa, työpajoissa ja myös huoltoautoissa. Voit poistaa bottBox -etuseinän katseluikkunan ja siirtää sitä taaksepäin. Tällä tavoin etupaneeli toimii jakajana ja pystyt ottamaan tavarat helposti etupuolelta, käyttäen bottBoxia ottopisteenä.

Edessä olevat värilliset klipsien avulla, bottBox -laatikot voidaan järjestää järjestelmällisesti hyllylle. bottBox voidaan myös merkitä takapuolelle. bottBoxia voidaan siksi käyttää cubio-kaapissa, bott vario -laitteissa tai Avero-työpaikalla tai työasemajärjestelmässä. bottBox sai IF Design -palkinnon ja Red Dot -palkinnon vuonna 2015 innovatiivisista ominaisuuksistaan ja poikkeuksellisesta tuotesuunnittelustaan.

Esimerkkejä

bottBox on ihanteellinen järjestyksen ylläpitämiseen, siisteyteen ja pienten osien lajitteluun. Ruuvit, pultit, mutterit, aluslevyt ja muut tarvikkeet säilytetään järjestelmällisesti ja selkeästi.

Voit käyttää niitä materiaalilaatikoina, avoimina muovisäiliöinä tai noukkimisastioina. bottBox´lle on erittäin monipuolinen laaja valikoima lisävarusteita, kuten kannet tai jakajat. Se sai RedDot -palkinnon ja iF Design -palkinnon vuonna 2015 ainutlaatuisesta tuotesuunnittelustaan.

Ota yhteyttä

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Kertokaa yrityksenne nimi kiitos

Kertokaa nimenne kiitos

Kertokaa sukunimenne kiitos

Kertokaa katuosoitteenne kiitos

Kertokaa portinumeronne kiitos

Kertokaa paikkakuntanne kiitos

Kertokaa sähköpostiosoitteenne kiitos

0/1000

Invalid Input

Vahvistakaa suostumuslomake, kiitos

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input