Järjestä

bott perfo -järjestelmä auttaa varmistamaan tehokkuuden ja järjestyksen työpaikalla. perfo tarjoaa yhdenmukaisen säilytysjärjestelmän, jossa on lukuisia erilaisia työkalukoukkuja ja pidikkeitä, jotka tarjoavat helpon pääsyn työkaluihin ja pieniin osiin. perfo -paneelit soveltuvat erityisesti seinälle tai työpöydälle asennettavaksi. Lisäksi vapaasti seisovat tai siirrettävät perfo-telineet tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia työkalujen ja materiaalien säilyttämiseen.

Lisäksi perfo- ja sälepaneelit voidaan integroida Cubio -kaappeihin ja huoltovaunuihin. bott vario3 -pakettiauton hyllyjärjestelmässä rei'itysreiät on integroitu kaikkiin päätykehyksiin. Lisäksi ajoneuvon sivupäällystepaneelit ja laipiopaneelit voidaan toimittaa rei'itetyllä kuviolla.

Esimerkkejä

Voit kiinnittää laajan valikoiman perfo -lisävarusteita pohjaperfo- ja sälepaneeleihin: hyllyt, säilytyslokerot, poranpitimet, vaijerikoukut, yhden tai kahden työkalun, vaijerikorit, koukut, magneetinpitimet, paperirullan pidikkeet, letkunpitimet tai työkalupuristimet . Lukuisia koukkuja täydentää valikoiman.

Ota yhteyttä

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Kertokaa yrityksenne nimi kiitos

Kertokaa nimenne kiitos

Kertokaa sukunimenne kiitos

Kertokaa katuosoitteenne kiitos

Kertokaa portinumeronne kiitos

Kertokaa paikkakuntanne kiitos

Kertokaa sähköpostiosoitteenne kiitos

0/1000

Invalid Input

Vahvistakaa suostumuslomake, kiitos

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input