Sanasto

Index: All 5 A B C E F G H J K L M O P R S T U V Y
Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 next »

5s close

Toyotan kehittämä menetelmä järjestystä ja puhtautta koskevien standardien määrittämiseen: SIRI (valikointi), SEITON (systemaattinen siivous, järjestely), SEISO (puhdistus), SEIKETSU (standardisointi), SHITSUKE (standardien noudattaminen, itsekuri).

Ajoneuvokalusteet ja -varusteet close

Ajoneuvokalusteet ja -varusteet ovat hyötyajoneuvossa käytettäviä varusteita ja kalusteita. Niillä varustetaan perusajoneuvoja, ajoneuvoluokasta riippumatta, käyttötarkoituksensa mukaisilla toiminnoilla. Ne tekevät hyötyajoneuvoista tehokkaita asennus- ja huoltoajoneuvoja.... more

Aloitusmoduuli close

Laajennettava yksikkö, joka on toimiva myös ilman laajennuksia.

Alusta close

Kaapin alarakennelma.

APS close

APS on yrityksen Bott GmbH & Co.KG rekisteröity tuotemerkki. Se on asennustyöpisteiden moduulirakenteinen järjestelmä. APS-merkin tuotteet valmistetaan teräksestä ja niitä käytetään manuaalisessa asennuksessa. Järjestelmän moduulirakenteisuuden avulla... more

Arvovirta-analyysi close

Kaikkien niiden toimintojen analysointi ja kuvaus, jotka tarvitaan tuotteen tuottamiseen tavoitteena varastojen, läpimenoaikojen, pullonkaulojen, joustavuuden ja laitteistojen käytettävyyden optimointi.

Arvovirtamalli close

Kaikkien niiden toimintojen sekä toimintojen järjestyksen määrittäminen, jotka tarvitaan tuotteen tuottamiseen tavoitteena varastojen, läpimenoaikojen, pullonkaulojen, joustavuuden ja laitteistojen käytettävyyden optimointi.

Asema close

Materiaalilogistiikan kuljetusvälineiden kokoomapaikka tai pysähtymispaikka.

Asennettavat moduulit close

Esikoottu kalusteyksikkö, joka asennetaan ajoneuvoon.

Asennus close

Esivalmistettujen osien kokoonpano tai asennus.