Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

cubio, teollisuuskalusteet ajoneuvojen huoltopalveluille

Sulkeminen

Huoltopalvelun laatutasoon vaikuttavat ratkaisevasti monet tekijät. lisää

Asiakkaat edellyttävät alan asiantuntemusta. cubio teollisuuskalusteet luovat asiantuntevalle työskentelylle parhaat mahdolliset edellytykset. cubio-kalusteiden avulla järjestyksenpito, puhtaus ja tehokkuus toteutuvat luonnostaan. Ne edistävät menestystänne ja vaikuttavat myös asiakkaidenne luottamukseen.

Katso tuoteluettelo onlineKatso tuoteluettelo online Lataa tuoteluetteloLataa tuoteluettelo

Edustavat huoltotilat

Sulkeminen

Huoltopiste, jota voi esitellä. lisää

Monet pystyvät hankkimaan asiakkaita, mutta kaikki eivät kykene pitämään asiakaskuntaansa. Sen vuoksi myyntitilojen vaikuttava sisustaminen on keskeinen tehtävä. Mitä asiakas odottaa löytävänsä huoltokorjaamon oven takaa tai palatessaan takaisin tarkastusta varten?

cubiolla kalustettuna huoltokorjaamosta tulee esittelytila ja palvelustanne poikkeuksellinen elämys. cubion järjestelmällisyys ja kotoisa tunnelma korostaa palvelun hyvää laatua ja tiiminne arvostusta.

cubio ja innostava ympäristö

Sulkeminen

Kaikkiin toimintoihin innostava ympäristö. lisää

Joillekin ympäristö on päämäärän saavuttamisen välikappale, toisille taas innostuneisuuden ja intohimon laukaisija. Omistajiensa arvotuksista riippumatta arkiset ajoneuvot tarvitsevat samanlaista huolellista hoitoa ja huoltoa kuin harraste- ja moottoriurheiluautotkin.

Ajoneuvojen huoltoon tarkoitetut cubio-kalusteet on tarkkaan suunniteltu huoltotöiden eri vaiheiden suorittamiseen. Niiden julkisivujen taakse kätkeytyy toimintoja, jotka mahdollistavat kokonaisvaltaisen ja tehokkaan työskentelyn. Ulospäin ne kertovat järjestelmällisyydestä ja luovat huoltokorjaamoonne jokaisen ajoneuvon ansaitseman ympäristön.

Rajatonta vapautta

Sulkeminen

Tunteisiin vetoava työympäristö. lisää

Miten erilainen tunneperäinen vaikutus näillä ajoneuvoilla ja tehdaskalusteilla onkin, yhteistä niille on vapauden kaipuu.

Vaikka cubion avulla tuskin pystyy toteuttamaan suurta, rajattoman vapauden unelmaa, se ei kuitenkaan aseta mitään rajoitteita. cubion modulaariset rakennussarjat luovat perustan lukemattomien muunnelmien toteuttamiselle. Siten jokaisesta kalusteesta tulee yksilöllinen kaluste, joka soveltuu täydellisesti käyttötarkoitukseensa.

cubio tilanjakajana

Sulkeminen

Onnistunutta muotoilua. lisää

Teollisuuskalusteiden ensisijainen tehtävä on säilytystilojen luominen työkaluille ja materiaaleille, cubio soveltuu tämän lisäksi myös tilojen jakamiseen.

Kaappien puhdasmuotoisten rakenteiden pinnat sopivat hyvin nähtäviksi kaikilta suunnilta. Yläkaapeilla varustetut moduulit ovat vakaita ja itsekantavia elementtejä. Sen vuoksi ne voi sijoittaa tilaan vapaasti seinistä riippumatta.

Työpajojen pinnat voidaan jakaa ja jäsentää cubion avulla yksilöllisesti sekä näkyvyyden että toiminnallisuuden kannalta.

cubio - alakohtainen käyttö

Sulkeminen

Toimintojen sulauttaminen. lisää

Laitteistoille asetetut toiminnalliset vaatimukset ovat yhtä monipuolisia kuin eri toimialatkin. Sen vuoksi cubiossa on erityisesti ajoneuvojen huoltopalveluille kehitettyjä moduuleita ja ominaisuuksia. Yksiköt, joissa on öljyn, ilman ja vedenottopisteet tai hyötyjätteiden talteenottopisteet, on suunniteltu alakohtaisesti, kuten myös bensiiniä kestävät pinnat ja materiaalit.

Mitä moduuleita tai toimintoja valitsetkin, kaikilla niillä on yhteinen ominaisuus: Yhtenäisesti muotoillut pinnat on integroitu kalustuksen kokonaisvaltaiseen ulkonäköön.

Tehokkaan työskentelyn perusta

Sulkeminen

Hävikin eliminointi. lisää

Kun halutaan parantaa tehokkuutta, pitää eliminoida hävikki. Joustavalla säilytyspaikkajärjestelmällä, selväpiirteisellä laatikkojaottelulla ja helposti havaittavilla merkintäjärjestelmillä cubio tekee lopun jatkuvasta etsimisestä ja muuttaa järjestyksen standardiksi. Siirtomatkat lyhenevät, kun öljyn, ilman ja vedenottopisteet sekä hyötyjätteiden keräilypisteet on sijoitettu välittömästi jokaiseen palvelupisteeseen. Pitkistä matkoista suoriutuminen on varattu vain asiakkaiden ajoneuvoille.

Varikkopysähdys

Sulkeminen

Kun jokainen sekunti on kallisarvoinen. lisää

Kalusto ja ihmiset joutuvat kilpaurheilussa äärimmäisiin tilanteisiin. Voittoa tavoitellessaan kuljettajat ja mekaanikot pystyvät lähes mahdottomiin suorituksiin.

Äärimmäisten rajojen ylittäminen edellyttää huippusuorituksia myös huoltotiimeiltä ja niiden laitteistoilta. Täsmällinen huolto lyhimmällä mahdollisella pysähdyksellä tarkoittaa: "jokaisen kädenliikkeen on oltava oikea". Tällaisissa tilanteissa cubio takaa luotettavuuden ja tarkkuuden "hätätilanneinstrumenttien" käyttövalmiudella.