Yleiskatsaus

Yleiskatsaus

cubio, teollisuuskalustejärjestelmä

 

Sulkeminen

Kauniisti muotoiltu, kestävä ja joustava cubio, teollisuuskalustejärjestelmä. lisää

Teollisuuskalusteiden käytön pääasiallinen tarkoitus on säilytystilojen optimaalinen järjestäminen. Ammattikäyttäjillä on tämän suhteen kuitenkin luonnollisesti hyvin yksilöllisiä vaatimuksia, koska heidän päivittäisen työympäristön pitää olla jokaisen työprosessin edellyttämien vaiheiden mukaisesti tarkkaan määritellyssä järjestyksessä.

Ainutlaatuisen moduulirakenteen ansiosta cubio laatikostot, työpöydät ja järjestelmäkaapit ovat tehokas ratkaisu. Ne hyödyttävät käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla toiminnallisen luotettavuutensa ja erinomaisen käyttömukavuutensa ansiosta. Niissä on ominaisuuksia, jotka soveltuvat mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin. Miellyttävä ja yhtenäinen cubio-muotoilu sekä yhtenäiset mitat ovat ominaisuuksia, jotka antavat koko työympäristön kalustukselle kokonaisvaltaisen ulkoasun - riippumatta siitä, mitä ne sisältävät.

Katso tuoteluettelo onlineKatso tuoteluettelo online Lataa tuoteluetteloLataa tuoteluettelo

Järjestelmällistä järjestystä

Sulkeminen

Kaikki oikeilla paikoillaan - on myös cubio-kalusteiden tärkein periaate. lisää

Näin cubion laatikon jakajat ja merkintäjärjestelmä tarjoavat täydellisen perustan ammattimaiselle työpistejärjestykselle. Kaikille käyttötarvikkeille, pienosille, työkaluille ja mittalaitteille löytyvät sopivat suojatut paikat syvennyksistä, pienosalaatikoista, erikoispidikkeistä, säädettävien laatikon jakajien avulla tai yksilöllisesti valmistetuilla vaahtomuovisuojilla.

Täyttää tiukimmatkin vaatimukset

Sulkeminen

bott-tuotteiden ammattimainen käyttö teollisuudessa ja työpajoissa asettaa korkeat vaatimukset niiden luotettavuudelle ja toiminnallisuudelle. lisää

Sen vuoksi cubion toiminnallisissa rakenneosissa on käytetty uusimpia tekniikoita. Esimerkkejä näistä ovat laatikoiden raskaita kuormia kestävät liukukiskot, työpöytien hydrauliset korkeuden säätimet ja lukkojen vaihdettavat pesät, joiden avulla käyttöoikeuksia voidaan aina muuttaa erittäin joustavasti.

Rakennussarjat

Sulkeminen

Toimii! Kaikki on yhteensopivaa. cubion modulaariset rakennussarjat luovat perustan lukemattomien muunnelmien toteuttamiselle. lisää

Siten jokaisesta teollisuuskalusteesta tulee yksilöllinen kaluste, joka soveltuu täydellisesti käyttötarkoitukseensa.

Koska järjestelmään ei tarvitse tehdä erillisiä liitäntöjä, kalusteet voidaan mukauttaa heti asennettaessa tai myöhemmässä vaiheessa muuttuvien tarpeiden ja käytettävissä olevan budjetin mukaan.

cubio käytössä

Sulkeminen

cubion toteutuksessa sovellettu kokonaisvaltainen järjestelmäajattelu ja moduuliperiaate tekevät siitä erittäin monikäyttöisen. Käyttäjien tarpeet ovat kuitenkin yhtä moninaiset kuin heidän toimintansakin. lisää

Tulevaisuus tuo mukanaan muutoksia. cubio elää niiden mukana.

Logistiikkajärjestelmien monimuotoistuminen ja tarkka hävikin eliminoiminen kyseenalaistavat perinteisten teollisuuskalusteiden käytön.

Jotta pystytään vastaamaan nykyajan vaatimuksiin, säilytystilojen järjestelyn pitää määräytyä tarkkaan kalusteen yksilöllisen käyttötarkoituksen mukaan. Tällöin on huomioitava myös tuotantoprosesseissa tapahtuvat muutokset. Se vaatii kaikilta varusteilta ja laitteilta yhä suurempaa joustavuutta. cubio on kehitetty erityisesti vastaamaan tähän haasteeseen ja sen vuoksi se on täydellisesti suunniteltu tulevaisuutta varten.

Tuotevalikoimien yhdistämisellä voidaan hyödyntää synergian tarjoamia etuja.

Jotta kalusteiden kokoonpanolla saavutetaan toivottu hyöty, bott suunnittelee jokaisen kalusteen yksilöllisesti. Useimmiten ratkaisut syntyvät useiden tuotevalikoimien pohjalta. On suuri etu, että cubion voi niin helposti yhdistää APS:n ja perfon tai Chiplinen kanssa.

Edistää koko tuotannon standardisointia.

Kalusteiden käyttötarkoitukset ovat yhtä monipuolisia kuin itse kalusteetkin. cubion ainutlaatuinen moduulirakenteisuus mahdollistaa sopivan kokoonpanon jokaiseen käyttötarkoitukseen. cubio-kalusteiden lujuuden ja vakaan laadun ansiosta niiden käyttö on kestävä ratkaisu tuotannossa, valmistuksessa ja asennuksessa.

cubio-kalusteet soveltuvan kauniin ja nykyaikaisen muotoilunsa ansiosta ikään kuin luonnostaan myös teknisten toimistojen kalusteiksi.

Erilaisten arvojen ymmärtäminen alkaa päivittäisen ympäristön havainnoinnista.

Työnkuvaukset muuttuvat teknologioiden kehityksen myötä. Kuitenkin yksi asia pysyy, ammatillinen menestys alkaa hyvästä koulutuksesta.

cubion kestävä rakenne ja erityisesti koulutustiloihin kehitetyt osat sopivat erinomaisesti ammatin oppimisympäristöihin. Koulutustilojen kalusteiden kestävä rakenne takaa investointien pitkäkestoisen säilymisen. Tarkkojen toimintojen käyttö vaikuttaa myös nuorten työntekijöiden laatutietoisuuteen. cubion ulkonäkö lisää viihtyvyyttä ja kertoo huomispäivän töiden suorittajien arvostuksesta.

cubio huoltokorjaamossa

Sulkeminen

Analyysi ja suunnittelu: 3D-suunnittelupalvelun avulla bott visualisoi kalustuksenne ensimmäisistä hahmotelmista valmiiksi ratkaisuiksi. lisää

Uudet käsitykset brändistä ja huoltotarjonnasta asettavat suuria vaatimuksia työpajojen suunnittelulle. Kasvava kilpailu asettaa huoltokorjaamoille päivittäin uusia haasteita työpisteiden taloudellisessa suunnittelussa.

bott yrityksen asiakkaille näiden tehtävien hallitseminen on välttämättömyys – bottille itselleen se on intohimo.

Innostuneisuudesta, jolla bott paneutuu näihin aiheisiin, syntyy päivittäin uusi ratkaisuja. Kaikkia aloja koskevien suunnitelmien jatkuvasti kasvava varasto muodostaa perustan uudelle ajattelulle ja asiantuntevalle toimintatavalle.