Tuotemerkki Teollisuuskalusteet

Tuotemerkki Teollisuuskalusteet

cubio

Sulkeminen

Teollisuuskalustejärjestelmän tuotemerkki lisää

cubio on moduulirakenteisten, teräksestä almistettujen teollisuuskalusteiden tuotemerkki. Siihen kuuluvat tuoteryhminä työpöydät, laatikostot ja varastokaapit teollisuuskäyttöön. Niiden suunnittelussa ja valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota vakauteen, ergonomiaan sekä 5S-menetelmään. Järjestelmän moduulirakenteisuuden ansiosta muodostuu näiden kolmen tuoteryhmän ainutlaatuinen yhtenäisyys ja mahdollisuus cubio-tuotteet kokoonpanoon, joka on suunniteltu tarkan käyttötarkoituksen mukaisesti.

avero

Sulkeminen

Työpistejärjestelmien manuaaliseen asennuksen 3.0 tuotemerkki lisää

Tuotemerkki avero on työpistejärjestelmä, joka on kehitetty manuaalisen asennuksen 3.0 vaatimusten mukaisesti. Näihin vaatimuksiin sisältyvät tuotantolaitosten muuntautumiskyky, kilpailukyky globaaleilla markkinoilla sekä väestömuutokset. Järjestelmän moduulirakenteisuus ja sovellukset yhdistävät käyttäjän tuotantojärjestelmän, IT-järjestelmät ja asennustyöpisteet yhdeksi kokonaisuudeksi. avero-tuotteet voi koota yksilöllisesti muuttuvien tarpeiden mukaisesti ja niitä voi muunnella joustavasti. avero tuotemerkkiin sisältyy yksittäisiä työpisteitä, monien työpisteiden yhdistelmiä, asennus- ja kuljetuslinjoja sekä materiaalien syöttöhyllyjä ja siirrettäviä vaunuja, jotka kaikki ovat asennusjärjestelmän kokonaisuuteen kuuluvia osia.

Chipline

Sulkeminen

Alumiiniprofiilijärjestelmän tuotemerkki yksilöllisten asennustyöpisteiden muodostamiseen lisää

Chipline on alumiiniprofiilijärjestelmän ja asennusprofiilien avulla valmistettujen asennustyöpisteiden tuotemerkki. Chipline merkkituotteet suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti. Niitä käytetään manuaalisessa asennuksessa. Chipline-alumiiniprofiileilla voidaan tehdä yksittäisiä työpisteitä, useiden työpisteiden yhdistelmiä, asennuslinjoja, kuljetuslinjoja sekä materiaalien syöttöhyllyjä ja siirtovaunuja, jotka ovat ergonomisia ja kevennetyn tuotannon mukaisia ja ne takaavat ESD-suojauksen. Yksilöllisesti asiakkaiden toiveiden mukaisesti suunnitellut ratkaisut takaavat parhaan mahdollisen tehokkuuden asennustöissä.

perfo

Sulkeminen

Reikälevyseinien ja työkalupitimien moduulijärjestelmän tuotemerkki lisää

perfo on reikälevyseinien ja työkalupitimien moduulijärjestelmän tuotemerkki. perfo merkkituotteet valmistetaan teräksestä ja niitä käytetään teollisuudessa ja työpajoissa työkalujen ja materiaalien järjestelmälliseen sijoittamiseen sekä työpisteiden muodostamiseen 5S-periaatteen mukaisesti. perfo-levyjä käytetään vapaasti seisovina tai ripustettuina seinäelementteinä sekä bott-sovelluksina monissa ajoneuvokalusteissa ja -varusteissa sekä tehdaskalusteissa ja asennustyöpisteissä.