Suojele herkkiä tuotteita

Image

bott toimittaa pyynnöstä myös avero -työpaikkajärjestelmänsä täysin ESD -versiona. Mikroelektronisten komponenttien käsittelyssä työpaikat, joissa on täysin johtavat pinnat, ovat nykyään välttämättömiä monilla manuaalisen kokoonpanon alueilla. Ne suojaavat hallitsemattomalta sähköstaattiselta purkaukselta ja siten näkymättömiltä vaurioilta komponenttien sisällä. Kaikki bott ESD -tuotteet ovat IEC 61340-5-1 -standardin mukaisia. bott ymmärtää yksilölliset tarpeesi, neuvoo sinua kokonaisvaltaisesti työasemiesi tai työpaikkasi suunnittelussa ja suunnittelee laitteet 3D -muodossa kanssasi. Tuemme sinua edelleen toimituksen jälkeen. averon modulaarinen rakenne mahdollistaa sen joustavan mukauttamisen tai laajentamisen jälkikäteen. 

Yksi järjestelmä - rajattomat mahdollisuudet

avero varmistaa manuaalisen kokoonpanon tehokkuuden ja auttaa sinua täyttämään korkeimmat laatuvaatimukset tuotannossa.

avero ESD -työasemajärjestelmissä kaikki työkalut ja laitteet on kytketty toisiinsa johtavien pintojen ja komponenttien kautta.

Kaikki bott ESD -tuotteet ovat IEC 61340-5-1 -standardin mukaisia. Nopea materiaalivirta ja lyhyet valmistumisajat voidaan helposti määrittää. Näin avero täyttää CIP: n vaatimukset ja pysyvän muutoksen nykyaikaisessa tuotannossa.

Yhteystiedot

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Kertokaa yrityksenne nimi kiitos

Kertokaa nimenne kiitos

Kertokaa sukunimenne kiitos

Kertokaa katuosoitteenne kiitos

Kertokaa portinumeronne kiitos

Kertokaa paikkakuntanne kiitos

Kertokaa sähköpostiosoitteenne kiitos

0/1000

Invalid Input

Vahvistakaa suostumuslomake, kiitos

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input

avero_esd_armband.jpg