Ratkaisut asiakaspalveluun ja tuotantoon

Työkalujen selkeä järjestely ja siten nopeampi pääsy niihin ovat välttämättömiä taloudelliselle työlle. Voimme auttaa sinua tehostamaan liiketoimintaasi. cubion avulla yrityksessäsi on aina järjestys.

cubio -tuotelinja on saatavana moduuleilla, jotka olemme kehittäneet nimenomaan teollisiin sovelluksiin. Näitä ovat esimerkiksi cubio -CNC -varastointijärjestelmät. Palveluvalikoimaamme kuuluu työlaitteiden analysointi, suunnittelu, tuotanto, kokoonpano ja asennus. Työpaikkavälineemme mahdollistavat tavoitteemme tukea sinua parhaimman mahdollisen lisäarvon saavuttamisessa.

Yksi järjestelmä - rajattomat mahdollisuudet

Voimme tarjota cubio -työpöytiä liikkuvina tai kiinteinä, jotta olet mahdollisimman liikkuva ja joustava työpajassa. Lisäksi voit mukauttaa cubio -järjestelmän kehyspenkin tarkasti omiin tarpeisiisi. Valitset työtason itse, joko punaisena pyökinä tai pyökki -multipleksinä.

cubio -järjestelmän kaapit ja cubio -laatikkokaapit voidaan myös konfiguroida tarpeidesi mukaan. Väliseinät, joissa on jakajat ja ristijakajat, luovat järjestyksen laatikoihin. rei'itetyt levyt ja pidikkeet varmistavat työkalujen järjestämisen ja järjestyksen.

Yhteydenotto

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Kertokaa yrityksenne nimi kiitos

Kertokaa nimenne kiitos

Kertokaa sukunimenne kiitos

Kertokaa katuosoitteenne kiitos

Kertokaa portinumeronne kiitos

Kertokaa paikkakuntanne kiitos

Kertokaa sähköpostiosoitteenne kiitos

0/1000

Invalid Input

Vahvistakaa suostumuslomake, kiitos

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input

ktm_produktion.jpg