Auto- ja moottoripyöräkorjaamo varusteet

Työkalujen selkeä järjestely ja siten nopeampi pääsy niihin ovat välttämättömiä taloudelliselle työlle. Voimme auttaa sinua tehostamaan liiketoimintaasi. cubion avulla yrityksessäsi on aina järjestys. Johdonmukainen cubio-muotoilu ja yhtenäiset järjestelmän mitat antavat cubio-työlaitteille esteettisen ja korkealaatuisen ulkonäön.

cubio -huoltotuotesarjassa on moduuleja, jotka olemme kehittäneet nimenomaan ajoneuvojen huoltoa varten. Näihin kuuluvat yksiköt öljyn, ilman ja veden poistamiseksi / lisäämiseksi tai kierrätettävien materiaalien hävittämiseksi. Pinnat ja materiaalit ovat luonnollisesti bensiininkestäviä.

Palveluvalikoimaamme kuuluu työlaitteiden analysointi, suunnittelu, tuotanto, kokoonpano ja asennus. Työpaikkavälineemme mahdollistavat tavoitteemme tukea sinua korkeimman mahdollisen lisäarvon saavuttamisessa.

Yksi järjestelmä - rajattomat mahdollisuudet

Voimme tarjota cubio -työpöytiä liikkuvina tai kiinteinä, jotta olet mahdollisimman liikkuva ja joustava työpajassa. Lisäksi voit mukauttaa cubio -järjestelmän kehyspenkin tarkasti omiin tarpeisiisi. Valitset työtason itse, joko punaisena pyökinä tai pyökki -multipleksinä.

cubio -järjestelmän kaapit ja cubio -laatikkokaapit voidaan myös konfiguroida tarpeidesi mukaan. Väliseinät, joissa on jakajat ja ristijakajat, luovat järjestyksen laatikoihin. rei'itetyt levyt ja pidikkeet varmistavat työkalujen järjestämisen ja järjestyksen.

Yhteydenotto

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Kertokaa yrityksenne nimi kiitos

Kertokaa nimenne kiitos

Kertokaa sukunimenne kiitos

Kertokaa katuosoitteenne kiitos

Kertokaa portinumeronne kiitos

Kertokaa paikkakuntanne kiitos

Kertokaa sähköpostiosoitteenne kiitos

0/1000

Invalid Input

Vahvistakaa suostumuslomake, kiitos

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input

bc_ref_Hyundai_04.jpg