Avolava autot, Pickup autot, ja henkilöautot

Ratkaisut avolava kuorma-autoihin sekä avolavakoreihin

Avolava autot, Pickup autot, ja henkilöautot

Ratkaisut avolava kuorma-autoihin sekä avolavakoreihin

Haasteena avoimen kuormatilan autoja ajavilla on kuorman ja tarvikkeiden turvallinen säilytys. Näissä tapauksissa bottTainer on erinomainen ratkaisu. Korkealaatuinen kuljetuslaatikko organisoi säilytystilan täydellisesti. Avolavalaatikko takaa selkeän järjestyksen työkaluille, koneille ja tarvikkeille. Sopii sekä single cab, että double cab ajoneuvoihin.

Systainer³-kotelojärjestelmän kuljettaminen oikein autossa

Kaikki selkeästi järjestettynä

Kaikki selkeästi järjestettynä

Tukevasti valmistettu runko tekee laatikosta erittäin vakaan. bott valmistaa säilytyslaatikoiden sivut ja pohjan tukevasta sinkitystä teräslevystä, kulmat ja nurkat ovat lisävahvistettu. Säilytyslaatikon sisus säilyy kuivana ja on roiskevesisuojattu. Säilytyslaatikko on turvallisesti lukittu tuplalukituksella. Sopiva versio BottTainer laatikosta on saatavilla sekä pick up-, että avolava-autoihin. Se on täydellinen suuri säilytyslaatikko avolavalle.

bott tarjoaa käytännölliset kuormansidonta varusteet avolava-autoon. Irtonaiset esineet saadaan kuljetettua paljon turvallisemmin ja tehokkaammin avolavalla, kuin perinteisellä verkkosidonnalla. Me olemme kehittäneet ilmaa läpäisevän ja silti erittäin kestävän peitteen avolavalle, Turvataksemme soran ja puutarhajätteiden kuljetuksen.

Se pitää paikallaan pienet ja kevyet esineet lavalla jopa kovassa myrskyssä tai kovassa jarrutuksessa. Toinen etu bott peitteessä on että et näe ulkopuolelta mitä sen alla on, suojaten näin tehokkaasti varkailta.

Lava-ajoneuvojen ajoneuvon sisäiset varusteet, esimerkki kori, jossa on mukana henkilö

Akkujen lataaminen ja säilyttäminen lava-autossa - bottTainer powered by STIHL

Olemme kehittäneet bottTaineria yhteistyössä STIHLIN kanssa ja lisänneet siihen uusia ominaisuuksia. bottTaineriin on integroitu STIHL-akkuja varten latureita, jotka säilyvät puhtaina, kuivina ja suojassa. Uusia bottTainereita powered by STIHL on saatavilla eri versioina ja valinnaisesti myös ilmastoinnilla (lämmityksellä ja ilmanvaihdolla).

Ajoneuvokalusteet maisema- ja puutarhaurakoitsijoille

Akkujen lataaminen ja varastointi tasolavalla

Yhteydenotto

Haluaisitko lisätietoa, neuvoa tai yhteydenoton autokalustuksesta? Me autamme mielellämme! Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.
Suostumuslomake / Tietosuojakäytäntö*