Ajoneuvon tuhoaminen huoltoteknikolle

Kaikki saatavilla

Ajoneuvon tuhoaminen huoltoteknikolle

Kaikki saatavilla

Sinun asiakkaillasi on korkeat vaatimukset työsi laatuun. Tämän päivän huoltoyhteisö vaatii korkean tason asiakaspalvelua. Vastataksesi näihin vaatimuksiin, tarvitset oikeat varusteet. bott vario3 autokalustu huoltoautoille tukee sinua tehtäviesi suorittamisessa nopeasti ja tehokkaasti. Kiitokset korkealattuiselle kalustuksellemme, voit tehdä ison ja pitkäkestoisen vaikutksen asiakkaisiisi, se on parasta julkisuutta jota voit ssada.

Pitämällä huoltoautosi järjestyksessä, tarkoittaa se myös että työskentelysi on nopeaa ja tehokasta. Se motivoi myös työntekijöitäsi. bott vario3 kalusteet pitävät sisällään lukuisia vetolaatikoita ja huoltosalkkuja. Monilla työkaluilla ja tarvikkeilla on omat turvalliset paikkansa kalusteessa, pitäen huolta että kaikki tarvitsemasi on käden ulottuvissa.

bott vario Fahrzeugeinrichtung für Handwerker

Turvatestattu autokalustus

Turvatestattu autokalustus

bott vario3 kalusteen keveys ja tukeva design takaa parhaan paino / lujuus suhteen. On erityisen tärkeää meidän suunnittelijoille, että meidän tuotteet tarjoavat pitkäikäisyyden ja kestävyyden. bott vario3 tarjoaa maksimi hyötykuormatilan huoltoautossa, minimi hukkatilalla. Lukuisat innovaatiot kuormansidonnassa ovat helppoja käyttää.

bott vario3 lla ajoturvallisuus on taattu - sekä kuljettajalle, sekä muille tielläliikkujille että kuormalle. Saavuttaaksemme tämän suoritamme säännöllisiä törmäys- ja turvallisuustestejä yhteistyössä autoteollisuuden ja TÜV n kanssa. Kaikki bott vario3 tuotteettäyttävät nykyiset liikenteen turvallisuus vaatimukset, kuten esimerkiksi ECE R44 standardin.

Käsityöläisten ajoneuvolaitteet, sivusuunnassa ulosvedettävä lattiamoduuli pyörösahaa varten.

Me olemme työskennelleet läheisessä yhteistyössä ammattileisten, ammattiryhmien ja autokalusto ostajien, leasing yhtiöiden ja autonvalmistajien kanssa vuosien ajan. Ajan saatossa olemme saavuttaneet tarvittavan kokemuksen autojen kalustamisesta sekä koko tilausprosessista. Tähän kokemukseen pohjautuen, me pystymme luomaan sinulle täydellisen huoltoautokokonaisuuden Tämä pitää sisällään sopivan varustelun työhösi, olkoon kyseessä simppeli vanerointi tai tai kokonaisvaltainen ja korkealaatuinen huoltoautokalustus.

bott akaa, että suojalevytys ja jaoteltu säilytystila työkaluille ja tarvikkeille on juuri oikeanlainen tarpeillesi. bott vario3 on niin paljon enemm än kuin vain simppeli pakuhyllykkö. Meidän kalustejärjestelmämme järjestelee tarvikkeesi niin että pystyt merkittävästi parantamaa tehokkuutta ja taloudellisuutta. Me luomme räätälöityjä kalustuksia sinun yksilöllisiin tarpeisiisi. Olkoon kyseessä osto tai leasingpalvelun käyttö, me pystymme antamaan tarjouksen kustannuksista. Meiltä saat laajan huolto- ja neuvontapalvelun koskien autokalusteita, antaen sinun keskittyä päivittäiseen työhösi ja liiketoimintaasi. Yhdessä me löydämme parhaan ratkaisun sinulle.

Yhteydenotto

Haluaisitko lisätietoa, neuvoa tai yhteydenoton autokalustuksesta? Me autamme mielellämme! Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.
Suostumuslomake / Tietosuojakäytäntö*