Bott Group

Bott Group

bott-yhtiöryhmä kehittää ajoneuvokalusteita, työ- ja tuotantokalusteita sekä työpaikkajärjestelmiä kolmessa Euroopan toimipisteessä. bott toimittaa tuotteitaan teollisuuden ja käsityöalojen asiakkaille maailmanlaajuisesti. Sen tehokas työ valmistuksessa, huollossa ja asennuksessa on eturintamassa.

Yrityskonsernin pääkonttori sijaitsee sen tuotanto- ja perustamispaikalla Galifordissa (Saksa). Lisäksi tuotteita valmistetaan Budessa (Iso -Britannia) ja Tarnazsadanyssä (Unkari). Lisää jakeluyhtiöitä Ranskassa, Itävallassa, Tanskassa ja Italiassa sekä lisenssi- ja maahantuojia ympäri maailmaa bott voi tarjota kattavan palveluverkoston ja täyttää yksilöllisesti paikalliset tarpeet suunnittelusta kokoonpanoon ja asennukseen.

Ulkokuva Gaildorf-Münsterin asiakaskeskuksesta

Yrityksen tavoitteet ja toimintaa ohjaavat periaatteet

 

  1. Pitkäaikaisena globaalina kumppanina tarjoamme jatkuvasti korkealaatuisia tuotteita, palveluita ja ratkaisuja erinomaisella hinta-laatusuhteella, mikä mahdollistaa poikkeuksellisen hyvän asiakaskokemuksen.
  2. Yhdistetyssä maailmassa tarjoamme älykkäitä työ- ja liikkumisratkaisuja liikeyrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat tehokasta toimintaa tai haluavat vain käyttää tilaa paremmin.
  3. Tätä tarkoitusta varten yhdistämme korkealaatuiset ja innovatiiviset tuotteemme ja palvelumme uusiin teknologioihin ja luomme markkinoiden johtavia integroituja ratkaisuja, jotka perustuvat hyvin perusteltuun ymmärrykseen asiakkaiden tarpeista.
  4. Nopeasti muuttuvassa maailmassa meidän on oltava ketteriä ja joustavia. Dynaamisessa ympäristössä opimme jatkuvasti, toimimme kansainvälisellä tasolla ja kehitämme uusia asioita. Tämä antaa työntekijöillemme ja muille sidosryhmillemme mahdollisuuden osallistua yhteiseen menestymiseemme ja jopa hyötyä itse tuloksista.
  5. Pyrimme olemaan loistava työnantaja ja tuemme työntekijöitämme kehittämään ja hyödyntämään täysimääräisesti potentiaaliaan. Kannustamme yrittäjähenkeä ja arvostamme erittäin monipuolisten kokemusten etuja.
  6. Perheyrityksenä meillä on vankka perusta, toimimme vastuullisesti, olemme tietoisia laadusta ja ympäristöstä ja suunnittelemme pitkän aikavälillä. Olemme sitoutuneet kaikenlaisten resurssien huolelliseen käyttöön. Kasvatamme yritysten arvoa ja samalla myönteisesti panostamme yhteiskuntaan. Se, että noudatamme kaikkia asiaankuuluvia lakeja ja määräyksiä, on sanomattakin selvää.

The Bott Group maintains high standards not only in our products and processes, but also in our interactions with each other and all our business dealings.

The behaviour of every single one of our employees and business partners has an influence on the reputation and success of the company. As the executive board, we have therefore decided to summarise in this code of conduct the principles of ethical and moral behaviour we expect all employees and business partners to observe.

Jan Willem Jongert, Chief Executive Officer, Bott Group

Käytännesäännöt | Liiketoiminnan vaatimustenmukaisuus

bott Code of Conduct - Business Compliance