Autokalustus erikoisvarusteluihin

Mitkään vaatimukset eivät ole liian vaikeita meille

Autokalustus erikoisvarusteluihin

Mitkään vaatimukset eivät ole liian vaikeita meille

Jokainen voi tehdä standardia - Me voimme myös tehdä poikkeuksellista. Riippumatta siitä, mitä erityisvaatimuksia yrityksesi asettaa hyötyajoneuvosi ajoneuvovarusteille: kehitämme mielellämme sinulle räätälöidyn ja joustavan päällirakenneratkaisun ja annamme sinulle selkeitä ja asiantuntevia neuvoja sopivista kuormanrajoitusvaihtoehdoista.

Bott vario3:n avulla ajoneuvon varusteet räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Yksi ammattimainen järjestelmä

loputtomat mahdollisuudet päällirakenteelle

Yksi ammattimainen järjestelmä

loputtomat mahdollisuudet päällirakenteelle

Meillä on laaja kokemus erikoisrakenteista monenlaisilla moottoriurheilualueilla, maastopyöräilyssä ja monissa muissa epätavallisissa järjestelyissä. Etsitpä sitten yksinkertaista pakettiauton hyllyä tai räätälöityä yritysratkaisua, me tuemme sinua projektissasi, määritämme ihanteelliset laitteet kanssasi ja valmistamme räätälöidyn tarjouksen.

Voimme suunnitella erityiset korityöt kanssasi. Tarjoamme kattavia neuvoja ja kehitämme sinulle parhaan ratkaisun, jonka avulla voit keskittyä työhösi ja tehdä sen tehokkaasti. Keskitymme asiakkaiden vaatimuksiin. Tarvittaessa voimme valmistaa erikoisosia laitteidesi säilyttämiseksi turvallisesti ajoneuvosi sisällä, helposti saatavilla olevalla tavalla. Voimme konfiguroida kaapit, työtasot ja säilytysjärjestelmät tarpeidesi mukaan.

Eine Fahrzeug ausgestattet als Kommandozentrale.

Yhteydenotto

Haluaisitko lisätietoa, neuvoa tai yhteydenoton autokalustuksesta? Me autamme mielellämme! Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.
Suostumuslomake / Tietosuojakäytäntö*