Käsikokoonpanosi tarvitsee päivityksen ..

Käsikokoonpanosi tarvitsee päivityksen ..

Etsitpä sitten yksinkertaisia kalusteita, kuten pakkauspöytää, yksittäistä jälkikäsittelypistettä, informaatiotaulua laihaksi pisteeksi tai kokonaista työpöytäjärjestelmää elektroniikkatuotantoasi varten, avero voidaan mukauttaa modulaarisesti vaatimusten mukaan.

avero-työpöydät soveltuvat sekä yksittäisten työpisteiden kokoonpanoon että tuotantolinjoihin, jotka liitetään yhteen rullakuljettimien avulla yhdessä sopivien telakointivaunujen kanssa. averon avulla tuotantosi manuaaliset työpisteet voidaan järjestää ergonomisesti optimaalisiksi työpisteiksi.

avero-työpistejärjestelmän avulla suunnittelet kokoonpanotyöpisteesi uusimpien tutkimustulosten mukaisesti ja pysyt tulevaisuutta varten kunnossa. Integrointi materiaalivirtaan on helppoa ja joustavaa. Työpistejärjestelmien, käyttö- ja ajoneuvolaitteiden valmistajana meillä on monen vuoden kokemus erityisesti työprosessien ja -olosuhteiden parantamisesta. Me varmistamme, että voit työskennellä tehokkaasti.

Älykkäitä ratkaisuja manuaaliseen kokoonpanoon

… Aina ajantasalla kanssamme

… Aina ajantasalla kanssamme

Yksittäiset, moniasemajärjestelmät, kokoonpano- tai kuljetuslinjat ja osavaunut voidaan koota joustavasti muutamasta eri osasta. Averon erikoisliitäntätekniikan ansiosta voit yhdistää teräksisiä sarjaosia alumiiniprofiileista valmistettuihin moduuleihin. Halutulla asemalla voit valita selkeällä ja kätevällä tavalla, mihin sijoitat kaikenlaiset laitteet, rei'itetyille paneeleille ja ergonomisesti säädettäville hyllyille.

Manuaalinen kokoonpano digitaalisilla apujärjestelmillä

Ratkaisuja kokoonpanoon

Yhteydenotto

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.
Suostumuslomake / Tietosuojakäytäntö