Järjestyksen ylläpito

Järjestyksen ylläpito

bott salkkujärjestelmä ja bottBoxes järjestävät pieniä osia. Tämä tarkoittaa, että ne ovat selkeästi järjestettyjä ja aina käsillä ja helposti ulottuvilla. bottBox voidaan vetää ulos ajoneuvon bott vario -laitteen hyllystä aivan laatikon tavoin, ja se voidaan myös poistaa kokonaan tarvittaessa. bottBoxit ja salkkujärjestelmät eivät sovi ainoastaan ajoneuvon bott vario -laitteisiin, vaan myös cubio-työpajalaitteisiin ja avero-työasema. bott -järjestelmien avulla voit olla joustavasti varusteltu ja sinulla on aina työkalut ja materiaalit juuri siellä, missä niitä tarvitset.

Ratkaisu ajoneuvon sisäisiä laitteita varten

Sijoita koukku

Sijoita koukku

Aivan kuten bott salkkujärjestelmät ja bottBoxit, myös Perfo -valikoimamme integroituu kaikkiin pullotuotteisiin. Perfo tarjoaa yhtenäisen järjestelmän, jossa on lukuisia erilaisia koukkuja ja työkalupidikkeitä. Perfo rei'itetyt paneelit soveltuvat erityisesti seinälle tai työpöydälle asennettavaksi. Lisäksi vapaasti seisovat Perfo-telineet ja -vaunut tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia työkalujen ja materiaalien joustavaan sijoittamiseen. Perfo-koukkuja voidaan käyttää myös ajoneuvon bott vario3 -laitteissa.

Ratkaisu ajoneuvoa ja korjaamoa varten

Lisävarusteet ajoneuvoon ja käyttöön

Usein kysytyt kysymykset

Jos käytät jotakin aiemmista salkkujärjestelmistämme ja sinulla on jo uusi bott vario3 -pakettiauton hylly tai haluat ostaa tällaisen järjestelmän, vastaamme mielellämme sinua koskeviin tärkeimpiin kysymyksiin.

Yleisesti ottaen suosittelemme uusia Systainer³ -tuotteita, koska ne on suunniteltu erityisesti uusia bott vario3 -pakettiautotelineitä varten. Olemassa olevat varioSafe- ja varioSort -kotelot voidaan asettaa huoltokotelon liukuhyllyille (B4 + B5) sovitinsarjan avulla.

Ei - bott vario3: n uusien järjestelmämittojen vuoksi varioSafe -kotelot eivät sovi kiinnityskiskoille.

Ei - bott vario3: n uusien järjestelmämittojen vuoksi varioSort -kotelot eivät sovi kiinnityskiskoille.

Ei - bott vario3: n uusien järjestelmämittojen vuoksi varioStore -kantolaatikot eivät sovi kiinnityskiskoille.

Ei - bott vario3: n uusien järjestelmämittojen vuoksi varioSlide -laatikot eivät sovi kiinnityskiskoille.

Ei - bott vario3: n uusien järjestelmämittojen vuoksi varioCart -vaijerikorit eivät sovi kiinnityskiskoille.

Uusi Systainer³ voidaan säilyttää hyllylevyillä tai hyllyillä, kuten edeltäjäsukupolvella. Systainerin perusmitat eivät ole muuttuneet.

Yhteystiedot

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.
Suostumuslomake / Tietosuojakäytäntö