Teillä on yritys…

Teillä on yritys…

Käyttölaitteillamme sinulla on parhaat edellytykset tehokkaalle työskentelylle. Osaavat suunnittelijamme vastaavat mielellään yksilöllisiin tarpeisiisi. Näin varmistat, että työlaitteesi on ihanteellisesti sovitettu työpajasi prosesseihin.

cubio laatikostojen, työpöytien ja järjestelmäkaappien avulla voimme tarjota sinulle ainutlaatuisia modulaarisia työpajalaitteita, jotka voidaan konfiguroida juuri sellaiseksi kuin haluat. Luotettavuus, pitkäikäisyys ja toimivuus erottavat Cubion muista, joten voit työskennellä taloudellisesti pitkällä aikavälillä.

cubio -työpistelaitteet muokkaavat työpajasi yhtenäisen ulkonäön. Johdonmukainen muotoilu ja yhtenäiset järjestelmän mitat tarjoavat sinulle laajan valikoiman kokoonpano- ja suunnitteluvaihtoehtoja.

Teollisuuden, tuotannon ja kaupan käyttölaitteet

… Tarjoamme ratkaisuja

… Tarjoamme ratkaisuja

cubio -järjestelmän penkit ja säilytyspenkit tarjoavat parhaat edellytykset järjestykselle, siisteydelle, rakenteelle ja puhtaudelle työpajassasi. cubio työpöytien vankka rakenne kestää vuosikymmeniä - vaikka altistat ne päivittäin raskaalle käytölle. Korkealaatuiset bott cubio -työpajavarastovälineet auttavat luomaan oikean ensivaikutelman.

cubio tekee työpajastasi houkuttelevamman. Laajoilla lisävarusteilla ja takapaneeleilla, cubio -kehyksellä ja säilytyspenkillä voi laajentua ja mukautua yksilöllisiin tarpeisiisi.

Neuvoja ja tietoja korjaamo- ja tehdaslaitteita varten

Ratkaisuja yrityksellesi

cubio workshop laitteet

Autokorjaamo

Kehittyneet välineet auto- ja moottoripyöräalan huoltokorjaamoihin. Nestepumpun asemat, työpöydät, huoltovaunut ja paljon muuta.
cubio-järjestelmäkaapit soveltuvat korjaamosi kalustamiseen huolto- ja tuotantotiloissa. Saatavana eri väreissä ja malleissa.

Asiaksspalvelu / tuotanto

Kehittyneitä säilytysratkaisuja valinnaisella varkaussuojalla: Teräskaapit, erikoisratkaisut, kuten CNC -varastointi, akun latauskaapit ja paljon muuta.
Hyvin järjestetty cubio-liiketoimintalaitteilla

Työpaja käsityöläisille

Välineet työpajaasi: Käsityö, kauppa ja teollisuus. Työpöydät, vetolaatikostot, seinäkaapit, akun latauskaapit ja paljon muuta

Kysy lisää

Haluatko lisätietoja, neuvoja tai takaisinsoiton autokalusteista? Autamme sinua mielellämme! Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.
Suostumuslomake / Tietosuojakäytäntö