Keskikokoiset hyötyajoneuvot

Täydellinen formaatti

Keskikokoiset hyötyajoneuvot

Täydellinen formaatti

Keskikokoiset pakut ovat erittäin monipuolisia. Olkoon kyseessä pakettiauto, pullakori tai avolava-auto - kaikissa on lähes rajaton mahdollisuus yksilölliseen varusteluun. Nämä kannattaa aina varustella optimaalisiksi hyötyajoneuvoiksi käyttötarkoitusta varten. Minkä syyn tahansa vuoksi olet varustamassa pakettiautoasi huoltoajoneuvoksi, tarjoamme oikeat ratkaisut jokaiselle ammattikunnalle. Sinulla ei tarvitse olla rekkaa saadaksesi runsaasti säilytystilaa mobiiliin työskentelytilaasi.

Kuljetusajoneuvon varusteet: Kuljetusajoneuvon hyllyjärjestelmät

Jakeluautot ovat mennyttä aikaa, huoltoajoneuvot ovat nykypäivää.

Varustelemalla pakettiautosi bott vario3 kalusteilla, auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin päivästä päivään. bott vario3 kalusteilla säilytät työkalut ja materiaalit järjestyksessä ja helposti saatavilla.  

bott vario3 kalustus tarjoaa sinulle valtavan edun kuorman sitomisessa. Siitä löytyy runsaasti sidontapisteitä sidontaliinoille. On tärkeää, että olet aina turvassa liikenteessä.

Paikallinen bott partnerisi auttaa mielellään suunnittelemaan autoosi sopivan kalustuksen. Niinpä sinä pystyt keskittymään päivittäiseen työhösi ja asiantuntijat hoitavat kalustuksen teille.

Yhteydenotto

Haluatteko lisätietoja, neuvoa tai takaisinsoiton koskien autokalusteita? Autamme mielellämme! (Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia)
Suostumuslomake / Tietosuojakäytäntö*