Paljon enemmän kuin vain hyllyt pakettiautoon

Paljon enemmän kuin vain hyllyt pakettiautoon

bott vario3 autokalusteet erottuvat edukseen, koska ne ovat niin paljon enemmän kuin vain autohyllyt. Kalusteet suunnitellaan yksilöllisesti tarpeen mukaan, saat optimoitua työskentelyn liikkuvassa työpajassasi ja kiitos keveyden, säästät runsaasti polttoainetta.  

Meidän huoltoautohyllykköjärjestelmämme tarjoaa ammattilaiselle täydellisen sisustuksen työkalukaapeilla ja ruuvipenkillä. Kiitos hiljattain käyttöönotettujen hyllyköiden syvyysmittojen, saadaan aikaan paras mahdollinen tilan hyöty irti. Jopa pienimmätkin tilat saadaan käytettyä hyväksi.

Meidän kalusteet ovat täysin muokattavissa ja tarjoaa laajan valikoiman kuormansidonta vaihtoehtoja. Yksi erityisen kätevä vaihtoehto on meidän uusi C-lash systeemi, sitä käytetään pnopeaan ja helppoon sidontaan hyllyillä ja pitkäntavaran hyllyssä. Taittuva työpöytä integroidulla ruuvipenkillä ulottaa työskentelyalueen auton takapäähän.

Me tarjoamme laajan valikoiman varusteita kuten taakkatelineet autoosi. Katso tuotteet katalogistamme.

työmateriaalit ovat nopeasti käden ulottuvilla

Ratkaisut autoosi

Meille järjestys on elämäntapa.

Meille järjestys on elämäntapa.

Voit systemaattisesti säilyttää pienesineet ja kulutustuotteet vetolaatikoissa tai salkuissa - kuten esimerkiksi Systainer³. Tällä tavalla sinulla on kaikki aina käsillä ja tiedät missä mitäkin on. Yhteistyökumppaneidemme Berner ja Festool, me tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluja ja tuotteita jotka ovat täydellisen sopivia meidän autokalusteisiimme. Meidän Perfo seinäjärjestelmäämme saat kiinnitettyä koukkuja ja kiinnikkeitä mihin tahansa osaa autoa. Kaikki sinun työkalut, pientarvikkeet ja kulutustarvikkeet ovat helposti saatavilla ja esillä selkeästi.

Tarpeen mukaan me voimme laajentaa säilytystilaa käyttämällä lattianalusjärjestelmää. Valelattia laajentaa järjestelmää vetolaatikoilla, jotka ovat helposti ja ergonomisesti käytettävissä auton ulkopuolelta oviaukoista. bott vario3 pystytään muokkaamaan jokaiseen hyötyajoneuvo merkkiin ja malliin, olkoon auto lava-auto, pakettiauto, pickup auto, farmariauto, henkilöauto, rekka tai peräkärry.

Ajoneuvon sisäkuva Esimerkki maalareille

Autokalustus ammattiryhmittäin

Hyödynnämme monivuotista kokemustamme suunnitteluprosessissamme: tarjoamme mielellämme sinulle vastinetta rahalle, valmiiksi konfiguroituja pakettiautotelineitä kaikille yrityksille ja ammattiryhmille. Esimerkiksi: LVI-, sähkö-, eläinlääkäri-, paimen-, maanmittari-, puuseppä-, hitaaja-, nuohooja-, rakennus-, pelastuslaitos-, poliisi-, muut viranomaiset ajoneuvot-, kunnaliset-, maalari-, mattoasentaja-, kattoasentaja-, ja monet muut ammattiryhmät.

Tukeva autokalustus

Tukeva autokalustus

bott myynti- ja asennuspartneri on lähellä sinua. He suunnittelevat yksilöllisen kalustuksen teidän tarpeiden mukaan Asennuspartneri asentaa kalusteet autoosi, auton merkistä riippumatta. Asennuksen asiantuntevuus varmistaa liikenneturvallisuuden. Kasaus ja autoon kiinnitys suoritetaan niin, että törmäysenergia jakautuu parhaalla mahdollisella tavalla. Meidän kalusteet on valmistettu alumiinistä ja niissä on muivisia osia. Tämä mahdollistaa minimi painon ja maksimi kestävyyden.

Meidän autokalusteet täyttävät asianmukaiset kuormanrajoitusvaatimukset ja törmäystestataan säännöllisesti. Meidän asiakkaamme voivat olla varmoja, että kaikki pysyy paikoillaan jopa kolarin sattuessa.

 

työmateriaalit ovat nopeasti käden ulottuvilla

Osto omaksi vai leasing palvelu

Osto omaksi vai leasing palvelu

Kumppanimme suunnittelevat ratkaisut tarpeisiisi ja vaatimuksiisi. He pitävät huolen kaikesta ja tekevät kalustuksen ostamisen mahdollisimman helpoksi. Valitset asennuksen tai et, saat rehellisen ja riippumattoman neuvonnan koko prosessin ajan.

Päätös on sinun, ostatko vai liisaatko autokalusteetJos teidän auto on liisattu, kalusteet voidaan integroida auton liisaussopimukseen, jolloin kaikki sujuu mahdollisimman helposti.

Beratungsgespräch zum Thema Fahrzeugeinrichtung

Kysy lisää

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.
Suostumuslomake / Tietosuojakäytäntö*