Isot hyötyajoneuvot

Hyötyajoneuvo

Isot hyötyajoneuvot

Hyötyajoneuvo

Isot pakettiautot tarjoavat maksimaallisen käytännöllisen tilan. Pakettiauton valtava monipuolisuus ilmenee parhaiten, kun se yhdistetään bott vario3 -autokalustukseen.

bott vario3 autokalustus muuttaa ison pakettiauton täydeliseksi huoltoautoksi integroidulla työpisteellä. bott vario3 tarjoaa niin paljon enemmän, kuin perinteinen pakuhylykkö: se optimoit työnkulun ja luo parhaat puitteet tehokkaalle työskentelylle.

Suuren kapasiteetin kuljetusvaunu, jossa on kiristystangot kuorman kiinnittämistä varten.

Isot pakettiautot täydellisesti organisoituna

Isot pakettiautot täydellisesti organisoituna

bott vario3 autokalusteet tarjoavat runsaan hyötykuormauskapasiteetin. Autokalusteen alumiinirakenteen keveys, mahdollistaa suuren kuormakapasiteetin. Meidän jälleenmyjä analysoi teidän tarpeet ja optimoi säilytystilan työnkulun mukaan. Me valmistamme huippulaadukkaat tuotteet Euroopassa. Kalustus on koottu elementeistä, joilla saadaan täydellinen istuvuus teidän pakettiauton muotoihin, niinpä se myös suojelee auton sisustaa ja parantaa jälleenmyyntiarvoa.

Yhteistyössä partnereidemme Festool ja Berner kanssa, olemme integroineet uuden Systainer³ salkkujärjestelmän meidän kalustukseen. Säilyttämällä työkalusi ja tarvikkeet turvallisesti ja osana kalustusta, meidän järjestelmämme auttaa sinut työskentelemään tehokkaasti autossasi.

Kuten autokalusteita, niin me tarjoamme myös laajan valikoiman lisävarusteita, kuten takaoviaskelmat tai taakkatelineet lastausavustuksella. Me tarjoamme myös monia palveluja liittyen kalsutukseen, kuten lisätekniikan ja extrasähkölaitteiden asennuksen: mukaanlukien varoitusvilkut ja työvalot.

Ajoneuvolaitteet käsityöläisille, näkymä suuri kuljetusauto puusepille

Yhteydenotto

Haluatteko lisätietoja, neuvoa tai takaisinsoiton koskien autokalusteita? Autamme mielellämme! (Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia)
Suostumuslomake / Tietosuojakäytäntö*